Draagconsulten en workshops

Een draagdoek knopen moeilijk?

Zit je in de knoop met een bepaalde knoop?

Je kindje dragen zwaar?

 

Tijdens een draagconsult krijg je het antwoord op deze vragen.

 

Kleine kinderen hebben vaak veel behoefte om dicht bij mama of papa te zijn. Dragen met een draagdoek of ergonomische drager is dan ook een ideale oplossing. 

 

Tijdens een consult oefenen we een knoop met een draagpop. We knopen een keer samen en je knoopt enkele keren alleen terwijl ik je tips en trucs geef. Door eerst met de pop te oefenen kan je je volledig concentreren op de techniek en hoef je je geen zorgen te maken over je kindje. Pas als je tevreden bent is het consult afgelopen, meestal na één à anderhalf uur.

 

Kostprijs van een consult is 12,5 euro/kwartier. Neem vrijblijvend contact op via onderstaand contactformulier voor meer info.

 

Er worden eveneens regelmatig workshops georganiseerd.

Dit kan ook op aanvraag! Heb je bv. een groepje vriendinnen met wie je samen wil leren dragen?  Vul het contactformulier in en dan zoeken we samen een datum die past.

Voor kersverse mama's en papa's of mama's en papa's in spe die graag wat meer info willen over hoe je je kindje na de geboorte kan gaan dragen.

 

Hoe werkt zo'n draagdoek, is dat moeilijk? Welke draagzak kan je al vanaf de geboorte gebruiken? Waar moet je op letten als je een draagdoek of een draagzak koopt? Welke draagsystemen bestaan er allemaal?...

 

Dit kom je allemaal te weten, én je mag ze zelf even uittesten ook!

 

Kostprijs: 15 euro/persoon, 25 euro/koppel

De sessie gaat door bij Boobs&Blankets in Liedekerke.